emiliasusa.blogg.se

2016-04-25
06:30:50

Spring break, prom och födelsedag

Nu är det väldigt länge sedan sist! Men tiden har gått så himla fort den senaste tiden, det känns typ fortfarande som att februari just har börjat och nu är det redan slutet på april… Jag förstår faktiskt inte alls hur tiden har gått så snabbt, men det beror säkert på att så himla mycket har hänt den senaste tiden. Jag skulle nog säga att de senaste månaderna har varit de bästa månaderna hittills!

En av de roligaste sakerna med high school har varit att gå på football och basketboll matcher, och att heja på sitt lag, tillsammans med hela resten av skolan. Det är verkligen sådan bra high school spirit, när alla elever ropar och hejar på sin skola! Jag tycker att basketboll matcherna var mycket roligare än football matcherna, eftersom jag har gått på alla matcher, tillsammans med en av mina kompisar som är senior, så jag fick stå på första raden, tillsammans med alla andra seniors. En annan sak som gjorde basketboll matcherna så roliga var att football spelarna var med och hejade, och de flesta av dem är jätteroliga och bra på att få upp stämningen haha! Vår skola är faktiskt också väldigt bra på basketboll, så det var roligt att se när de vann nästan alla deras matcher! Sen är det också att tema varje match som man ska klä ut sig till så det är roligt att försöka hitta kläder till det! Tyvärr tog basketbolls säsongen slut i februari, så det finns inga mer matcher att gå på. Men baseball säsongen håller på just nu, så ja ska försöka gå på någon baseball match! 

 
 

I mars hade vi Spring Break här i Arkansas, så då for vi med min värdfamilj till Florida. Vi var på en semester ort i norra Florida, som heter Destin. Det var jättefint där, vattnet var typ turkost, och sanden var vit på stranden! Vi bodde på ett hotell nära stranden, så vi for till stranden nästan varje dag och solade. Tyvärr hade vi lite otur med vädret, det var ungefär 17 grader de flesta dagarna och några dagar regnigt, men de dagarna de inte regnade var det tillräckligt fint för att vara på stranden i alla fall haha! Vi åt också väldigt god mat varje kväll, och shoppade en hel del.

 
 

 

I början av april hade vi prom i vår skola! Det var egentligen bara för seniors, men eftersom jag hade blivit bjuden av en senior, fick jag gå i alla fall. Både Anna och Miriam hade också blivit bjudna så vi gick alla tre haha! Prom var nog roligt, men lite överskattat tycker jag. Själva prom dagen var rolig, vi gick till frisören för att få vårt hår lagat, sen sminkade jag mig och lagade mig klar, sedan for vi och tog bilder tillsammans med våra dejter, efter det for vi och äta middag, och sedan for vi till själva prom. Prom var helt okej, de spelade musik och alla dansade, men alla for därifrån jättetidigt för att de skulle på efterfest någonstans. Vi stannade bara på prom i ungefär en timme, och sedan skulle vi på en efterfest, men vi hann inte riktigt vara där heller, så det kändes som lite som att man inte hann göra någonting. Men även om allt inte riktigt gick som jag hade tänkt att det skulle gå, var det ändå en rolig dag!

 

 
 

En annan sak som har hänt, är ju att jag har fyllt 18 år! På min födelsedag for vi och äta morgonål på en diner, och sedan hade vi skola. I skolan sade nästan alla grattis åt mig, och de sjöng för mig i två av mina klasser haha! På kvällen, for jag med min värdfamilj och äta middag på en Mexikansk restaurang, där de sjöng för mig igen haha. Sedan for vi hem, för att äta en jättegod chokladkaka som min värdpappa hade bakat, och jag öppnade alla fina presenter som jag fick, både av min familj i Finland, och av min värdfamilj. Jag hade faktiskt en jättebra födelsedag, även om det nog skulle ha varit roligt att vara hemma på min 18 års dag, men jag hinner ju fira igen sedan när jag kommer hem!

 Den här hatten måste jag ha på mig när de sjöng för mig på restaurangen hahah

 

Annars har jag nu på senaste tiden sprungit mycket track, eftersom jag är med i skolans track & field lag! Jag springer mest långdistans, så 1600, och 3200 meter. Vi har haft ganska många tävlingar, som inte har gått så bra för mig, men det gör inte så mycket, eftersom jag mest är med i track bara för att vara med i något lag och ha roligt! Jag har också lärt känna många roliga människor därifrån, så det är roligt! Men i alla fall så ska jag försöka njuta av de två sista månaderna här, för jag känner på mig att tiden kommer att gå alldeles för snabbt!

Hoppas alla har det bra!

Emilia